Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Oλική Έκλειψη, Ηλιακή 3ης Νοεμβρίου 2013Δεν θα μπορέσω αυτή τη φορά να στηριχθώ στην Πτολεμαϊκή έρευνα από την Τετράβιβλο (1) για τη συγκεκριμένη Ηλιακή, Ολική (Total) Έκλειψη, προσφέροντας σας κάποιες πληροφορίες γι' αυτό το τόσο σημαντικό συμβάν, όπως είναι μια Ολική Ηλιακή Έκλειψη λόγω του μεγάλου εύρους τής σκιάσεώς της. Θα υπάρξουν όμως συμβουλές για τ'  άτομα που στο κοσμόγραμμά τους δημιουργεί ενεργοποίηση.

Η Έκλειψη αυτή θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου 2013, στις 14:51 μ.μ. ώρα Ελλάδος στις 11 μοίρες και 16΄πρώτα λεπτά του Σκορπιού. Ανήκει στον 143 κύκλο Saros. (2)
Η διάρκειά της θα είναι 1,016΄πρώτα λεπτά και η περιοχή η οποία θα έχει  συσκότιση είναι πολύ διευρυμένη, όπως ανέφερα και θα περιλαμβάνει την Ανατολική Αμερική, την Ευρώπη και την Αφρική, αλλά ο κύριος κώνος τής συσκοτίσεως θα σχηματιστεί στον Ατλαντικό Ωκεανό και στην Κεντρική Αφρική.
Έτσι δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω κάποιες προβλέψεις για κάποιο συγκεκριμένο κράτος.

Εκτός όμως από τις χώρες της Κεντρικής Αφρικής οι οποίες θ' αντιμετωπίσουν κάποια σημαντικά συμβάντα, γεγονότα θα έχουν και τα άτομα που ο Ήλιος ή η Σελήνη τους βρίσκονται από τις 6 έως τις 17 μοίρες του Σκορπιού και του Ταύρου, λόγω της Αντιθέσεως που σχηματίζουν τα δύο, αντιδιαμετρικά ζώδια.
Η συμβουλή μου είναι η εξής:
Οποιοδήποτε συναισθηματικό γεγονός ή πραγματικό γεγονός και αν σας συμβεί θα πρέπει να παραμείνετε σε αμυντική επίθεση, όπως έχω αναφέρει στο άρθρο για τις εκλείψεις που έχει αναρτηθεί στο Φερόλβιο, ώστε να βγείτε όσο περισσότερο γίνεται κερδισμένοι/ες.
 Παραπομπές (1) Πτολεμαίος «Τετράβιβλος» Εκδόσεις «Ηλίανθος» (αφιλοκερδώς προσφερθέν

(2) 'Αρθρο Φερόλβιου "Κύκλοι Saros"
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου