Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΡΟΑΤΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ 2200 ΕΤΩΝ!!!





 


Τον αρχαιότερο αστρολογικό χάρτη, που έχει διασωθεί ως σήμερα φαίνεται ότι ανακάλυψε μία ερευνητική ομάδα που πραγματοποίησε ανασκαφές σε μία σπηλιά της Κροατίας με θέα την Αδριατική. Βρέθηκε σε σφραγισμένο και μέχρι σήμερα ανεξερεύνητο τμήμα του σπηλαίου που όμως ήταν ήδη γνωστό στους αρχαιολόγους και τους κατοίκους του κοντινού χωριού Nakovana.

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Αστρονομική και αστρολογική ύπαρξη του Φαέθοντος (Μέρος 1ο)

 Σ’αυτό μου το ξεκίνημα θα μεταχειριστώ, σαν ευχή, για την ευόδωση του πονήματός μου το απόσπασμα του Πλάτωνος από τον Τίμαιο ( 27 d.).
Και τα μεν περί θεών ταύτη παρακεκλήσθω. To δ’ημέτερον παρακλητέον, η ράστ’αν υμείς μεν μάθοιτε, εγώ δε η διανοούμαι μάλιστ’αν περί των προκειμένων ενδειξαίμην.
Δηλαδή: «Αυτή ας είναι η παράκλησή μας προς τους θεούς, όσο για μας, ας τους παρακαλέσουμε να μας βοηθήσουν, ώστε εσείς μεν να καταλάβετε εύκολα αυτά που θα σας πω, εγώ δε να καταφέρω να σας εξηγήσω όσο πιο καθαρά μπορώ τις απόψεις μου σχετικά με το θέμα της συζήτησής μας».

Ξεκινώ αυτό το άρθρο για να σας δώσω κάποιες έρευνές μου σχετικές με το Φαέθοντα, κυρίως σε καρκινικές καταστάσεις.
Πριν όμως φτάσω εκεί θα ήθελα ν’ αναφερθώ, πρώτα, αστρονομικά στις αποδείξεις που, κατά τη γνώμη μου, αποδεικνύουν την ύπαρξή του και την καταστροφή του.
Στο δεύτερο μέρος  του άρθρου θα σας παρουσιάσω τα μυθολογικά δεδομένα τα οποία επιβεβαιώνουν την πιθανή ύπαρξή του και στη συνέχεια, στο τρίτο μέρος, θα σας παρουσιάσω αστρολογικά το Φαέθοντα και πώς επηρεάζει, πάντα κατά τη γνώμη μου, τις καρκινικές καταστάσεις.