Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Προβλέψεις






Προβλέψεις 2009 και 2010


Οι συγκεκριμένες προβλέψεις είχαν ανακοινωθεί, στα τεύχη Δεκεμβρίου 2009 και 2010, στο αστρολογικό περιοδικό «Ζωή και ζώδια». Δεν θα τις αλλοιώσω καθόλου. Τα καινούργια στοιχεία θα τοποθετηθούν μέσα σε εισαγωγικά με λοξή κατεύθυνση, μ’ εξαίρεση το Φ.Ε.Κ.

Δεκέμβριος 2009

Κάνω μία καινούργια προσπάθεια να παρουσιάσω ένα νέο κοσμόγραμμα της Ελλάδος, το οποίο θα στηρίζεται στην ολοκλήρωσή της, σαν κράτος, με την προσάρτηση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα. Τότε ολοκληρώθηκε η σημερινή εικόνα της, κατά την άποψή μου, γεωγραφικά. Αυτό επετεύχθει την 3η Ιανουαρίου 1948 με το νομοθετικό διάταγμα που θα σας παρουσιάσω.



«Εφημερίς της Κυβερνήσεως (9/1/1948) Τεύχος πρώτον – Αρ. φύλλου 7

Νόμος υπ’ αριθμ’ 518

Περί προσαρτήσεως των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.

ΠΑΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ψηφισάμενοι ομοφώνως μετά της Δ΄ Αναθεωρητικής Βουλής αποφασίζομεν και διατάσσομεν ....αι νήσοι των Δωδεκανήσων είναι προσηρτημέναι εις το Ελληνικόν κράτος από της 28ης Οκτωβρίου 1947...
Ο παρών Νόμος ψηφισθείς υπό της Δ΄ Αναθεωρητικής Βουλής και παρ’ Ημών σήμερον κυρωθείς, δημοσιευθήτω δια της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως και εκτελεσθήτω ως Νόμος του Κράτους....

Εν Αθήναις τη 3 Ιανουαρίου 1948

ΠΑΥΛΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο επί των Εσωτερικών Υπουργός

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΝΤΟΣ

Εθεωρήθη και ετέθη η μεγάλη τού κράτους σφραγίς.

Ο επί της Δικαιοσύνης Υπουργός

ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΑΔΑΣ»



Άρα το νέο κοσμόγραμμα της Ελλάδος έχει ημερομηνία γεννήσεως την 3 Ιανουαρίου 1948 γιατί τότε και από τότε τα σύνορα της Ελλάδος είναι αυτά που είναι και σήμερα και το καινούργιο κοσμόγραμμά της είναι το επόμενο:
Στην ημερομηνία που υπογράφτηκε το συγκεκριμένο διάταγμα και την οποία θέτουν σαν ληξιαρχική πράξη γεννήσεως της εντάξεως των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα δεν δίδεται η ώρα της υπογραφής της ώστε να έχω ακριβή ώρα γεννήσεως, γι’αυτό στηρίχθηκα στο προοδευτικό σύστημα του Solar Return.[1]
Θα δώσω, μακροχρόνια, την πορεία της Ελλάδας σε αυτό το άρθρο. Αυτό βέβαια, είναι αρκετά παρακινδυνευμένο, αλλά εάν ξέρουμε πώς μπορεί να κυλήσουν σε γενικές γραμμές τα γεγονότα, τα επόμενα χρόνια, μπορούμε να λάβουμε τα μέτρα μας και να προφυλαχθούμε.
Βέβαια ξέρω πολύ καλά ότι, πολλά από τα γεγονότα, ενεργοποιούνται στο κοσμόγραμμα που ισχύει μέχρι τώρα, αλλά επειδή η συγκεκριμένη αλλαγή με απασχολεί πάρα πολύν καιρό, αποφάσισα να την παρουσιάσω.
Τα προβλήματα στην πατρίδα μας και σε όλες τις οικονομίες δεν ξεκίνησαν φέτος (2010). Τα γεγονότα οριοθετήθηκαν στις 3 Μαΐου του 2000 με τη μεγάλη Σύνοδο των επτά, από τους δέκα πλανήτες, στον Ταύρο. Την ημερομηνία αυτή βρέθηκαν στον Ταύρο, ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας και ο Κρόνος, σε πλήρη τετραγωνισμό με τον Ποσειδώνα και τον Ουρανό στον Υδροχόο. Ευτυχώς ο Πλούτων εκείνο το διάστημα ήταν στον Τοξότη και έτσι δεν σχηματιζόταν Ταυ Τετράγωνο.
Το μεσοδιάστημα των επτά πλανητών, εάν το θεωρήσουμε σαν Stellium, μάς δίνει την ζωδιακή μοίρα 16ο – 17ο του Ταύρου, η οποία κατά τον Sefarial είναι «μοίρα της ελλείψεως αποτελεσματικότητος» και ως Sabian φανερώνει την «Πόλωση των αξιών».
Ας δούμε τί συνέβη αστρολογικά τότε με τ’ αντίστοιχα αστρολογικά Τετράγωνα, του Ουρανού και του Ποσειδώνος, από τον Υδροχόο.
Στις δυσμενείς όψεις του ο Ουρανός φέρνει ξαφνικές και απρόβλεπτες ζημιές που φαίνονται ανεξήγητες και ο Ποσειδών όταν εργάζεται επάνω σε χρηματικές υποθέσεις δεν μπορεί να έχει συγκεκριμένα σχέδια και αυτό που επακολουθεί είναι το χάος. Υπάρχει, επίσης, δραστηριότητα οικονομική, αλλά μαζί με απάτες, κλεψιές ή άλλες περίεργες ζημιές.
Αστρολογικές έρευνες δείχνουν ότι οι πέντε αργοκίνητοι πλανήτες, ο Δίας, ο Κρόνος, ο Ουρανός, ο Ποσειδών και ο Πλούτων είναι οι βασικοί δείκτες των αλλαγών που επηρεάζουν έθνη, αρχηγούς κρατών και τον οικονομικό κόσμο.
Η παγκόσμια οικονομική κρίσις του 1930 (21 Δεκεμβρίου), με την πτώση του Χρηματιστηρίου της Ουώλ Στρητ, έγινε με τους πέντε  πλανήτες σε αρνητικές όψεις μεταξύ τους. Ο Δίας ήταν σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Καρκίνο, σε Αντίθεση με τους: Κρόνο, Ερμή, Σελήνη στον Αιγόκερω και σε Ταυ Τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Ο Ποσειδών, το 1930, όπως και το Πλούτων, το 2000, δεν συμμετείχε σε τετραγωνισμό. Οι Εκλείψεις εκείνης της χρονιάς, του 1930,  έγιναν στον προβληματικό άξονα Κριού – Ζυγού, του Ταυ Τετραγώνου, τον Οκτώβριο, όπως και το 2000 στον προβληματικό άξονα Λέοντος - Υδροχόου.
Η συμμετοχή τότε του Πλούτωνος στον Καρκίνο έφερε, στη συνέχεια, τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, ενώ το 2000 συμμετείχε ο Ποσειδών, ο οποίος δεν συμμετείχε το 1930 και όπως ανέφερα πριν, στους τετραγωνισμούς του, όταν εργάζεται επάνω σε χρηματικές υποθέσεις, δεν έχει συγκεκριμένα σχέδια και αυτό που επακολουθεί είναι το χάος και οι οικονομικές  δραστηριότητες φέρνουν απάτες, κλεψιές ή άλλες περίεργες ζημιές.
Στο μέσον μάλιστα, του 2000, στον έντονο τετραγωνισμό, η Κομισιόν ανακοίνωσε ότι η Ελλάς μπορούσε επίσημα να προχωρήσει στο τρίτο στάδιο του κοινού νομίσματος την 1η Ιανουαρίου του 2001.
Ας πάμε τώρα στα παγκόσμια προοδευτικά αυτής της Συνόδου γιατί η παγκόσμια οικονομία επηρεάζει όλα τα κράτη ανεξάρτητα αν αυτά ευημερούν ή δεν ευημερούν γιατί τώρα πλέον, εργάζονται με διάφορες οικονομικές συμμαχίες.
Κάθε φορά που ο Δίας προβλημάτιζε το ζώδιο του Ταύρου, μετά το 2000, δηλαδή σε τετραγωνισμό από τον Λέοντα το 2003, σε Αντίθεση στο Σκορπιό το 2006 οι οικονομίες τροποποιούσαν την πολιτική τους με τάσεις κέρδους, κυρίως. Όταν όμως, ο Δίας έφτασε στο τελευταίο του Τετράγωνο προς τον Ταύρο από τον Υδροχόο, στον 12ετή του κύκλο γύρω από το Ζωδιακό, δηλαδή το 2009, έφερε όλην αυτή την αλλαγή του 2000, η οποία ανακοινώθηκε, σαν «Παγκοσμιοποίησις» (συνθήκη του Maastricht στις 7 Φεβρουαρίου 1992), προ των ευθυνών της.
Για να δουν τα Κράτη, όμως, όλο το μέγεθος των λαθών τους πρέπει ο Δίας να εισέλθει πάλι, στον Ταύρο, τον Ιούνιο του 2011, αλλά και να τον εξαντλήσει σαν ζώδιο, εγκαταλείποντάς τον, μέχρι, δηλαδή, τον Ιούνιο του 2012. Επειδή, όμως, πάντοτε στην κίνησή του, στα προοδευτικά του, υπολογίζουμε και το Ινδικό Αγιανάμσα, το οποίο δίνει την πραγματική πορεία του με την «μετάπτωση των Ισημεριών», τα προβλήματα, σε παγκόσμιο επίπεδο, θα φτάσουν μέχρι το 2013. Τότε θα γνωρίζουμε τί έχουμε στο «πορτοφόλι» μας και ποια είναι η «αγοραστική αξία» των χρημάτων μας.
Κι αυτό θα συμβεί γιατί το 2000, ο Δίας στις δυσμενείς του ακτινοβολίες προς τους αργοκίνητους πλανήτες, μεταμόρφωσε εντελώς την πληθωρική και γενναιόδωρη μορφή του, με τον Κρόνο, ο οποίος τον περιόρισε και τον συμπύκνωσε, με τον Ουρανό, ο οποίος τον διέγειρε υπερβολικά και με τον Ποσειδώνα, ο οποίος τον υπονόμευσε.

(Οι τελικές  λοιπόν συνειδητοποιήσεις των οικονομικών προβλημάτων θα γίνουν το 2013 (αλλά το πώς θα εξελιχθούν θα το δούμε το 2020 (5 Ιανουαρίου 2020) όταν ο Δίας θα συναντηθεί ξανά με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και θα συμμετέχουν την ίδια ημέρα οι: Δίας, Ερμής, Ήλιος, Κρόνος και Πλούτων, οπότε το μεσοδιάστημα του Stelium τους θα βρίσκεται στις 15ο με 16ο μοίρες του Αιγόκερω, μοίρα της μαθήσεως και της υποτάξεως των περιστάσεων κατά Sefarial και στις Sabian «ίση υγιής κοινωνία». Άμποτε!!
Οι Εκλείψεις, μάλιστα της χρονιάς αυτής θα παίξουν στον ίδιο άξονα Καρκίνου - Αιγόκερω. Τα τελικά αποτελέσματα, όλης αυτής της ενέργειας θα τα δούμε το 2028 όταν ο Κρόνος εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου διατηρώντας μόνον έναν Τετραγωνισμό με τον Πλούτωνα
).

 (Αν δούμε, τώρα και τη Σελήνη, της 3 Μαΐου του 2000, σαν προοδευμένη, στις δευτερεύουσες κατευθύνσεις, (η οποία κάνει μία περιστροφή γύρω από το Ζωδιακό κύκλο κάθε 28 χρόνια), στο κοσμόγραμμα της Ελλάδος, βρισκόταν στις 6ο και 27΄ της Παρθένου. Στις 5 Ιανουαρίου όμως του 2020 θα βρεθεί στις 17ο και 12΄ του Ταύρου και θα ενεργοποιήσει την Σύνοδο της στο ίδιο ζωδιακό σημείο του 2000 οπότε θ’ αποδώσει, όπως το συνηθίζει, δικαιοσύνη, όσο και αν εμείς σαν λαός δεν θα το συνειδητοποιήσουμε, σ’ αυτούς που δημιούργησαν σκευωρίες, οι οποίες παίχτηκαν πίσω από την πλάτη μας και στην πλάτη μας.
 Αυτά θα είναι τα παγκόσμια οικονομικά γεγονότα, μακροπρόθεσμα)[2].
Ας πάμε τώρα, στο κοσμόγραμμα της Ελλάδος, μετά από τα γεγονότα που είδαμε ότι θα συμβούν σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Ήλιος της Ελλάδος βρίσκεται στον Αιγόκερω, οπότε τον προβλημάτισε η Έκλειψις που έγινε στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερω:
α) στις 31 Δεκεμβρίου 2009 – Σεληνιακή Έκλειψη, Μερική (Partial) στις 10ο και 15΄ του Καρκίνου, σε Αντίθεση με τον Ήλιο της και στη συνέχεια θα τον προβληματίσει η Ηλιακή  Έκλειψη, Μερική (Partial) που θα γίνει στις 13ο και 39΄ του Αιγόκερω,
β)  στις 4 Ιανουαρίου του 2011, με γεγονότα κυρίως που αφορούν, λόγω Ήλιου στην Πολιτική Αστρολογία, την Κυβέρνηση, τους πολιτικούς αρχηγούς και τους επιχειρηματίες που επηρεάζουν τη ζωή του Έθνους μας. Έντονοι, λοιπόν, προβληματισμοί στους συγκεκριμένους τομείς, συνέβησαν και θα συμβούν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες,
Η επόμενη περίοδος που θα προβληματιστούμε, σαν Κράτος, είναι η 1η και η 15η Ιουνίου με τις αντίστοιχες Εκλείψεις:
α) Ηλιακή, Μερική (Partial), στις 11ο και 02΄ των Διδύμων και
β) Σεληνιακή (24ο και 25΄ Τοξότη) δυστυχώς Ολική (Total), οι οποίες θα ενεργοποιήσουν την Αντίθεση στο κοσμόγραμμά της της, Δία – Ουρανού, η οποία σαν όψις, ήταν Τετράγωνο το Μάιο του 2000.
Θέματα λοιπόν που άπτονται του Διός κι έχουν σχέση με δικαστικές υποθέσεις, με τον Κλήρο, τις διεθνείς συνεργασίες , τους κεφαλαιοκράτες (Δ.Ν.Τ. και Ευρωπαϊκή Τράπεζα) στις οικονομικές υποθέσεις, θα δημιουργήσουν εντάσεις στο εσωτερικό της χώρας μας καθώς θα ενεργοποιηθούν με τον Ουρανό απεργίες και αναταραχές. Προσοχή, λοιπόν, φίλες και φίλοι τον Ιούνιο[3].
Εκείνο που είναι αρκετά αισιόδοξο στο καινούργιο κοσμόγραμμα είναι ότι οι πλανήτες του δημιουργούν «Τραπέζιο» το οποίο φανερώνει πάντοτε προβλήματα, τα οποία έχουν την τάση να εξομαλυνθούν, μετά από προσπάθειες.
Ας αισιοδοξήσουμε, λοιπόν, και ας περιμένουμε, λίγα χρόνια αργότερα, βέβαια, λόγω των παγκόσμιων προβλημάτων, «καλλίτερες ημέρες».
Τα γεγονότα που ξεκίνησαν το 2009 οφείλονται στο ότι ο Ερμής, ο οποίος είχε γυρίσει Ανάδρομος το 1987 στο νέο κοσμόγραμμα της Ελλάδος, ορθοδρόμησε. Άρα θέματα που αφορούν, πολιτικά, τον 10ο οίκο, στον οποίο βρίσκεται, και τα οποία είναι σχετικά με το κόμμα στην εξουσία, την κορυφή της πολιτείας και τη θέση του κράτους στον κόσμο έπαψε πλέον να μας προστατεύει με την Αναδρομή του. Ήρθε λοιπόν ο καιρός ν’ αναλάβουμε, σαν κράτος, τις ευθύνες μας.
Κυκλοφορούν, μάλιστα επανειλλημένα φήμες για επικείμενη πολεμική σύρραξη. Ένας πλανήτης που είναι καθοριστικός για τέτοια θέματα είναι ο Άρης ο οποίος όμως θα παραμείνει Ανάδρομος μέχρι το 2034 στο κοσμόγραμμα της Ελλάδας. Μας δίνει λοιπόν τη δυνατότητα  να χειριστούμε αντίστοιχα θέματα. Μετά το 2034 όμως δεν μπορώ να σας εγγυηθώ ο,τιδήποτε γιατί ο Άρης στο κοσμόγραμμά της γυρίζει Ευθύς (Direct). Εκτός όμως από τις πολεμικές συρράξεις θα πάψουν και τα παλιά μίση να ισχύουν και ίσως τότε, οι εγωισμοί και οι αντιπαραθέσεις να ηρεμήσουν και μετά από ιστορία τόσων αιώνων οι Έλληνες ν’αγαπήσουν, με ηθικό τρόπο, τους Έλληνες.
Μία άλλη πληροφορία που παίρνουμε από το κοσμόγραμμά μας είναι ότι ο Βόρειος Δεσμός της Ελλάδας βρίσκεται στον Ταύρο και θα πρέπει, επιτέλους, να στηριχθούμε στους δικούς μας οικονομικούς χειρισμούς και στο δικό μας ηθικό και συναισθηματικό υπόβαθρο, αν θέλουμε να μας αξιολογήσουν, σαν Έθνος και όχι να λειτουργούμε τα οικονομικά συμφέροντα και τα «θέλω» των άλλων. Τι κρίμα που κάποιος μπαμπάς, κάποιου πολιτικού, μας έλεγε ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Μόνον αν επιστρέψουν την Ελλάδα, πραγματικά, στους Έλληνες, ο Βόρειος Δεσμός της, παρά το Τραπέζιο που έχει το κοσμόγραμμα θα μπορέσει να τη βοηθήσει να σταθεί στα «πόδια» της.

Αναγκάστηκα, όπως είδατε, να προβώ σε λεπτομερείς, αστρολογικές αναφορές, γιατί η προσφυγή μου σε αυτές θα βοηθήσει αρκετά άτομα που γνωρίζουν, να κατανοήσουν αυτά που αναφέρω, ώστε να μπορέσουν να τα εκτιμήσουν, ακόμη, περισσότερο.
Πάντως, εκτός από τα διαστήματα, με ένταση, που σας ανέφερα, στον κύριο κορμό των γεγονότων, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

                                       Ο Θεός αγαπά την Ελλάδα

Εδώ είχε ολοκληρωθεί το άρθρο μου στο περιοδικό, με τις μικρές προσθήκες που τοποθέτησα.

2011

(Οι βουλευτικές εκλογές του 2009 στην Ελλάδα διεξήχθηκαν πρόωρα, κατόπιν αιφνιδίας διαλύσεως της Βουλής κι εκδόσεως του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος 127/2009 στις 4 Οκτωβρίου. Οι εκλογές διεξήχθησαν σύμφωνα με τον τελευταίο εκλογικό νόμο 3231/2004, βάσει του οποίου το πρώτο κόμμα πριμοδοτείται με 40 έδρες. Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν νίκη του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, με πρόεδρο τον Γεώργιο Παπανδρέου, με ποσοστό 43,92% και 160 έδρες (από σύνολο 300) και σχηματισμός κυβερνήσεως από τον ίδιο).


Καινούργιες πλέον προβλέψεις σύμφωνες με την ώρα γεννήσεως της εντάξεως των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα η οποία όπως ανέφερα είναι 12:05:25 μ.μ. ώρα Ελλάδος.
Όσοι/ες με γνωρίζουν καλά ξέρουν ότι δεν μου είναι εύκολο να εκφράσω αρνητικές προβλέψεις, γιατί πιστεύω ότι κάποιες σκεπτομορφές μας μπορούν να δημιουργήσουν γεγονότα. Θα σας αναφέρω λοιπόν τ’ αρνητικά διαστήματα κι εμείς, σαν Έλληνες κι Ελληνίδες στέλνοντας τις καλλίτερες και θετικότερες σκέψεις μας ας τ’ αντιστρέψουμε. Έτσι πλέον μάς πληροφορούν τα φωτόνια στην Κβαντική Φυσική. Ας κάνουμε όλοι και όλες μας την προσπάθειά μας, όσο καλλίτερα μπορούμε και είθε τ’ αποτελέσματα να μας βοηθήσουν να υπερβούμε τις δύσκολες περιόδους.
Εκλογές θα γίνουν και όσα κόμματα συμφωνούν θα προσπαθήσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση. Γύρω όμως στις 18 με 19 Μαΐου του 2012 θα διαψευστούν. Θα δημιουργηθούν αναταραχές από τις 20 Μαΐου λόγω της προσβολής του κοσμογράμματος από τις ενεργοποιημένες εκλείψεις, στην αντίθεση του Διός με τον Ουρανό, οι οποίες θα δημιουργήσει προβλήματα με τους κεφαλαιοκράτες στις οικονομικές υποθέσεις φέροντας εσωτερικές ταραχές και απεργίες με αποτέλεσμα να ταλανιστούν οι διεθνείς συνεργασίες.
Αυτήν την περίοδο θα πρέπει σαν Ελληνίδες και Έλληνες ν’ αποφύγουμε παλιές γνώριμες συμπεριφορές των οποίων τ’ αποτελέσματα μάς έθιξαν σαν λαό. Θα πρέπει οι αντιδράσεις τού λαού στις αποφάσεις της κυβερνήσεως να λειτουργούν σε επίπεδο λογικής και την ίδια λογική θα πρέπει να δείξει ο στρατός και η αστυνομία για να μην φθάσουμε τα πράγματα στα άκρα. Αυτά θα είναι κάποια σοβαρά θέματα που δεν θα μπορούμε εύκολα να τα διαχειριστούμε. Σοφία και φρόνηση, λοιπόν από όλους μας. Οι εντάσεις θα συνεχιστούν μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οπότε αν η συνεργαζόμενη κυβέρνηση δεν μπορεί ν’ ανταποκριθεί θ’ αναγκαστεί να προκηρύξει νέες εκλογές στο τέλος Ιουλίου ή θα γίνει ανασχηματισμός με κάποιες επιπλέον συμμαχίες  για να λυθούν οι εντάσεις. Μακάρι να βγω ψεύτρα»!
Οι υπόλοιπες προβλέψεις μου μετά το τέλος Ιουλίου!!

Οι βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012 διεξήχθησαν στις 17 Ιουνίου επειδή στις προηγούμενες εκλογές τον Μάιο του ιδίου έτους δεν έγινε δυνατός ο σχηματισμός κυβερνήσεως που να έχει την εμπιστοσύνη της βουλής. Στις εκλογές του Ιουνίου πρώτο κόμμα ήλθε η Νέα Δημοκρατία. Μετά τις εκλογές τα κόμματα Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά συγκρότησαν την Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά.


(Και φτάνω τώρα στις τόσο σημαντικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015.
Το προοδευτικό σύστημα που θα χρησιμοποιήσω είναι των Ανιουσών για όσους το γνωρίζουν και θα το προσαρτήσω στο νέο κοσμόγραμμα της πατρίδος μας.

                                                

Στην Πολιτική Αστρολογία οι ερμηνείες των οίκων και των πλανητών αλλάζουν ιδιότητες, γι’ αυτό θα σας τις αναφέρω:

Οίκοι

 1ος : Εσωτερικές εθνικές υποθέσεις και ψυχολογία του λαού.
 2ος : Το εθνικό εισόδημα(φορολογία, εμπόριο, χρηματιστήριο, μετοχές) και τις οφειλές σε άλλες χώρες.
 3ος : Τις πάσης φύσεως επικοινωνίες και τις συμφωνίες με τα γειτονικά κράτη.
 4ος :  Το κόμμα της αντιπολιτεύσεως και τον φυσικό πλούτο του κράτους.
 5ος : Την εκπαίδευση, την νεολαία και τα δημιουργικά γνωρίσματα.
 6ος : Τη δημόσια υγεία, την αστυνομία, τον στρατό και τα εργατικά σωματεία.
 7ος : Τις συνεργασίες και τις εχθρότητες του κράτους με άλλα κράτη, τις απεργίες και τις πολεμικές συρράξεις.
 8ος : Τα οικονομικά με άλλες χώρες και τους συμβούλους της κυβερνήσεως.
 9ος : Τη διπλωματία, τη θρησκεία, τα πανεπιστήμια, τον τουρισμό, την μετανάστευση.
10ος: Την κυβέρνηση και την παγκόσμια εικόνα του κράτους.
11ος :Τις συμμαχίες θετικές ή αρνητικές του κράτους και τους σχετικούς στόχους του με αυτές.
12ος :Τις φυλακές, τα νοσοκομεία, τους κρυφούς εχθρούς, τις αποκρυφιστικές τάσεις του λαού και τις ψυχολογικές του εντάσεις.

Πλανήτες

Ήλιος: Κυβερνητικοί και οικονομικοί αρχηγοί.
Σελήνη: Τη φωνή του λαού και τον γυναικείο πληθυσμό του.
Ερμής: Τα Μ.Μ.Ε. και τους λογοτέχνες του κράτους.
Αφροδίτη: Τις διατροφικές συνήθειες, τ’ άτομα που ασχολούνται με την τέχνη, τα ήθη κι έθιμα.
Άρης: Το στρατό και τις βίαιες εκδηλώσεις.
Δίας: Τον εκκλησιαστικό κλήρο, το νομικό σώμα και τους ξένους κεφαλαιοκράτες.
Κρόνος: Την Τρίτη ηλικία, το Δημόσιο και ό,τι αυτό συνεπάγεται, το κτηματολόγιο.
Ουρανός: Τη Δ.Ε.Η, τον Ο.Τ.Ε. και όλους τους δημόσιους οργανισμούς, τις απεργίες και τους αναρχικούς.
Ποσειδών: Το ιδεαλισμό του λαού και τις ψευδαισθήσεις του.

Πλούτων: Τις νέες αρχές μετά από μεγάλη πτώση και την εκμετάλλευση της ατομικής ενέργειας.

Πάντοτε στις Ανιούσες, που θα σας παρουσιάσω, αρχίζουμε από τον 12ο οίκο, τον οίκο των κρυφών εχθρών ή των ψυχολογικών εντάσεων της πατρίδος μας.



Ο κυβερνήτης του 10ου οίκου του κοσμογράμματός μας ο Κρόνος (
G) (κυβέρνησις, παγκόσμια εικόνα του κράτους) βρίσκεται ανάμεσα σε κρυφούς εχθρούς, αλλά δεν είναι αρνητικά βαθμολογημένος, οπότε δεν υπάρχουν έντονοι κίνδυνοι τουλάχιστον για ένα δίμηνο περίπου. (Οι Ανιούσες έχουν βγει για τις 3 Φεβρουαρίου, οπότε θα σας δίνω τα διαστήματα προσαρμοσμένα στις 15 Φεβρουαρίου). Ο Πλούτων (K) όμως που κάνει μαζί του Σύνοδο βρίσκεται σε διπλή ΄Εξαρση, λόγω Ιχθύων και 12ου οίκου, και του χαρίζει υπεραισιοδοξία στις νέες αρχές που θέλει να κάνει η κυβέρνησις, μετά από την μεγάλη λιτότητα και πιθανόν να υπάρχει απογοήτευσις, από την κυβέρνηση του οίκου του Πλούτωνος, γιατί έρχεται από τον 8ο οίκο του κοσμογράμματός μας, που αφορά τα οικονομικά με άλλες χώρες και τους συμβούλους της κυβερνήσεως. Μεγάλη προσοχή εδώ λοιπόν, αν θέλουμε να πετύχουμε ο,τιδήποτε.
Ο Άρης (
E) όμως που ήδη βρίσκεται στον 1ο οίκο της Ελλάδος, ο οποίος 1ος οίκος αφορά τις εσωτερικές εθνικές υποθέσεις και την ψυχολογία του λαού μας, έχει θετικότητα οπότε δεν θα υπάρξουν βίαιες εκδηλώσεις τουλάχιστον για 8 μήνες. Μετά όμως οι αντιδράσεις θα γίνουν έντονες γι’ αυτό η κυβέρνησις πρέπει να είναι προσεκτική.
Αυτή τη στιγμή η ψυχολογία του λαού με τη Σελήνη (
B) και τον Ποσειδώνα (I) στον 1ο οίκο και σε Σύνοδο φανερώνει κάποιες ψευδαισθήσεις στο λαό μας, λόγω της Εξάρσεως της Σελήνης από το ζώδιο του Ταύρου και της Αδυναμίας του Ποσειδώνος να της προσφέρει βοήθεια, λόγω του Δεκανού της Παρθένου, στον οποίο βρίσκεται. Την απογοήτευση αυτή θα την πάρουμε από κάποιον πολιτικό που ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου, λόγω του Βέρτεξ (Vx). Οι δύο αυτοί πλανήτες θα προχωρήσουν στο εθνικό εισόδημα της Ελλάδος και θα συνεχίσουν τις ίδιες ψευδαισθήσεις, οπότε συμβουλεύω την Κυβέρνηση να μην προβεί σε παράλογα έξοδα γιατί θα της χρειαστούν, οπωσδήποτε, για μεγάλο χρονικό διάστημα, γιατί δεν εισέρχεται άλλος πλανήτης στα οικονομικά της χώρας και στις οφειλές μας οπότε δεν θα τροποποιηθεί η κατάστασις, όσο και αν όλοι μας θέλουμε το αντίθετο. Κάποια μικρή εξισορρόπησις θα έρθει μετά από δύο χρόνια με κάποιο χάσιμο, όμως, ενεργειακών πόρων.
Το κόμμα της αντιπολιτεύσεως και οι προσδοκίες μας από τους φυσικούς πόρους μας πρέπει να λειτουργήσουν προσεκτικά, λόγω του Διός (
F), στον 4ο οίκο και χωρίς αισιόδοξες κινήσεις γιατί και η αντιπολίτευσις και οι φυσικοί μας πόροι δεν θα πετύχουν ό,τι ελπίζουν, επειδή ο Δίας είναι Κυβερνήτης του 9ου οίκου του κοσμογράμματός μας και δείχνει προβλήματα σε τουρισμό, διπλωματία, θρησκεία και πανεπιστήμια. Προσοχή σε διαχωρισμούς!!
Τα εργατικά σωματεία, ο στρατός και η αστυνομία, λόγω των πλανήτων Ερμή (
C) και Ηλίου(A) που βρίσκονται στον 5ο οίκο, που φανερώνει την εκπαίδευση και την νεολαία, θα λειτουργήσουν για ένα δίμηνο λίγο προβληματικά, αλλά μετά το δίμηνο θα εξισορροπήσουν. Θα υπάρξουν όμως κάποιες αντιδράσεις για τα ήθη και τα έθιμά μας λόγω της Αφροδίτης (D) στον 6ο οίκο για τουλάχιστον 6 μήνες.
Ο Ουρανός (
H) θα εξέλθει αρνητικά από τον 10ο οίκο, που φανερώνει την Κυβέρνηση και την παγκόσμια εικόνα του κράτους μας, αλλά ευτυχώς μετά από δίμηνο εισερχόμενος στον Υδροχόο (k) και στον 11ο οίκο θα μας προσφέρει βοήθεια από εξωτερικές συμμαχίες στους στόχους μας. Είθε)!!

Ευγενία


[1] Όταν ερευνούσα το κοσμόγραμμα δεν γνώριζα την ακριβή ώρα που υπογράφτηκε η ένταξις των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα τώρα όμως, με την ανακοίνωση των εκλογών της  μπορώ να σας την παρουσιάσω. Η εύρεσις της ώρας στηρίζεται στο Solar Return  με το οποίο, τη βοηθεία του RAMC, μπορούμε να βρούμε την ακριβή ώρα μεταφέροντάς τον RAMC στο κοσμόγραμμα του Solar Return. Η ακριβής ώρα που υπογράφηκε η συμφωνία είναι 12:05:25 μ.μ. ώρα Ελλάδος». (Οι βουλευτικές εκλογές του 2009 στην Ελλάδα διεξήχθηκαν πρόωρα, κατόπιν αιφνιδίας διαλύσεως της Βουλής κι εκδόσεως του σχετικού Προεδρικού Διατάγματος 127/2009 στις 4 Οκτωβρίου. Οι εκλογές διεξήχθησαν σύμφωνα με τον τελευταίο εκλογικό νόμο 3231/2004, βάσει του οποίου το πρώτο κόμμα πριμοδοτείται με 40 έδρες. Το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν νίκη του κόμματος του ΠΑΣΟΚ, με πρόεδρο τον Γεώργιο Παπανδρέου, με ποσοστό 43,92% και 160 έδρες (από σύνολο 300) και σχηματισμός κυβερνήσεως από τον ίδιο).

[2] «Αυτή την πορεία, δυστυχώς, ακολούθησαν τα γεγονότα μέχρι σήμερα, όπως τα είχα προοβλέψει».
[3] «Ας θυμηθούμε τους «αγανακτισμένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου